Nasza historia sięga 1988.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur occaecat cupidatat non ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation sit

Dowóz realizują:
Our Story Restaurant - Restaurante X Webflow Template

Skąd pomysł na Steakownie

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur occaecat cupidatat non ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation sit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaquis nostrud exercitation.

Historia naszego pierwszego burgera

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur occaecat cupidatat non ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation sit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaquis nostrud exercitation.

About Us - Restaurante X Webflow Template

Przyjdź i odwiedź nas w tych miastach...

Skontaktuj się

Wrocław

ul. WIta Stwosza 55
50-139 Wrocław

Białystok

ul. Lipowa 19/21
15-424 Białystok

Downtown, LA

7609 Mckinley Ave Los Angeles, CA, 90001
Los Angeles - Restaurante X Webflow Template

Chinatown, LA

943-951 N. Broadway
Los Angeles, CA 90012
San Francisco - Restaurante X Webflow Template

Venice, LA

5723 Morgan Ave
Los Angeles, CA 90011
New York - Restaurante X Webflow Template

Downtown, LA

7609 Mckinley Ave Los Angeles, CA, 90001
Los Angeles - Restaurante X Webflow Template

Chinatown, LA

943-951 N. Broadway
Los Angeles, CA 90012
San Francisco - Restaurante X Webflow Template

Venice, LA

5723 Morgan Ave
Los Angeles, CA 90011
New York - Restaurante X Webflow Template

Downtown, LA

7609 Mckinley Ave Los Angeles, CA, 90001
Los Angeles - Restaurante X Webflow Template
Nasza historia

Działamy od 1988 roku

Nasza podróż zaczyna się w gospodarstwie, położonym w malowniczej wsi — Rozogach na Mazurach, w okolicy Mrągowa. To tutaj sami hodujemy bydło ras mięsnych, takich jak limusine i angus. Nasze gospodarstwo jest w pełni naturalne, dbamy o dobrostan zwierząt i zapewniamy im doskonałe warunki bytowe.

Po osiągnięciu odpowiedniego wieku nasze 24-miesięczne byki trafiają do naszych rodzinnych zakładów mięsnych „Warmia” zlokalizowanych w Biskupcu. To tam, nasi wykwalifikowani specjaliści monitorują proces dojrzewania mięsa na mokro i na sucho, aby uzyskać optymalną teksturę, smak i soczystość. Dzięki temu możemy zagwarantować naszym klientom produkty najwyższej jakości.

Nie tylko kontrolujemy proces hodowli i produkcji, ale również transportu. Nasza firma zajmuje się kompleksowym procesem, aby móc zapewnić, że nasze produkty dotrą do Was w idealnym stanie. Przez cały proces, od hodowli do dostawy, utrzymujemy surowe standardy jakości.

Warto również wspomnieć, że nasze bydło jest wypasane na mazurskich łąkach, między innymi w okolicy jeziora Piłakno, które należy do I kategorii czystości wód. To piękne i ekologiczne środowisko sprawia, że nasze zwierzęta rosną zdrowo i są dobrze odżywione, co przekłada się na wyjątkowy smak naszej wołowiny.
Dzięki naszemu zaangażowaniu w kontrolę procesu produkcji, od chwili, gdy bydło jest hodowane, aż po gotowy produkt, możemy zapewnić Wam najwyższą jakość i autentyczność naszych produktów.