Nulla at vehicula dui. Integer massa nisi
17 lutego 2022
W najbliższą środę zapraszamy na niecodzienne wydarzenie. Każdy będzie mógł spróbować naszego wyjątkowego steka!
CZYTAJ WIĘCEJ17 lutego 2022
Spróbuj przygotować w domu steaka w wersji Medium!
Wybierz wg upodobania lub wskazówki naszego Steakmistrza, jednego z trzech rodzajów steaków klasycznych: antrykot, rostbef, polędwica.
Steak powinien mieć minimum 2 cm grubości, w cieńszym nie poczujesz smaku i struktury mięsa.
Rozgrzej patelnię do 200 stopni C, do smażenia użyj łój wołowy, który kupisz również w Steakowni. Steaka wrzuć na patelnię w momencie, gdy pojawi się nad nią biały dym.
Steak powinien mieć minimum 2 cm grubości, w cieńszym nie poczujesz smaku i struktury mięsa.
Rozgrzej patelnię do 200 stopni C, do smażenia użyj łój wołowy, który kupisz również w Steakowni. Steaka wrzuć na patelnię w momencie, gdy pojawi się nad nią biały dym.
17 lutego 2022
W najbliższą środę zapraszamy na niecodzienne wydarzenie. Każdy będzie mógł spróbować naszego wyjątkowego steka!
CZYTAJ WIĘCEJ17 lutego 2022
W najbliższą środę zapraszamy na niecodzienne wydarzenie. Każdy będzie mógł spróbować naszego wyjątkowego steka!
CZYTAJ WIĘCEJ17 lutego 2022
W najbliższą środę zapraszamy na niecodzienne wydarzenie. Każdy będzie mógł spróbować naszego wyjątkowego steka!
CZYTAJ WIĘCEJ