AKTUALNOŚCI

Nulla at vehicula dui. Integer massa nisi 5

17 lutego 2022

Spróbuj przygotować w domu steaka w wersji Medium!

Wybierz wg upodobania lub wskazówki naszego Steakmistrza, jednego z trzech rodzajów steaków klasycznych: antrykot, rostbef, polędwica.

Rozmiary

Steak powinien mieć minimum 2 cm grubości, w cieńszym nie poczujesz smaku i struktury mięsa.

Rozgrzej patelnię do 200 stopni C, do smażenia użyj łój wołowy, który kupisz również w Steakowni. Steaka wrzuć na patelnię w momencie, gdy pojawi się nad nią biały dym.

 

Temperatura

Steak powinien mieć minimum 2 cm grubości, w cieńszym nie poczujesz smaku i struktury mięsa.

Rozgrzej patelnię do 200 stopni C, do smażenia użyj łój wołowy, który kupisz również w Steakowni. Steaka wrzuć na patelnię w momencie, gdy pojawi się nad nią biały dym.

 

  • Rozgrzej patelnię do 200 stopni C, do smażenia użyj łój wołow.
  • Steaka wrzuć na patelnię w momencie.
  • Gdy pojawi się nad nią biały dym.


POPRZEDNIE AKTUALNOŚCI